SzárnyaLó Fejlesztés

Ahol a tanulás sokszínű kalandGyermekprogramok

Várjuk a gyermekeket színes, vidám kalandokra! Célunk a gyerekprogramjaink segítségével, a játék erejével arra törekedni, hogy a gyerekek és játszótársaik fedezzék fel saját magukban rejlő értékeket, fedezzék fel a társas együttlétben meglévő örömöket, az ember és a természet harmóniáját, a ló és ember közötti kötelék erejét, és a mozgás örömét a jó levegőn.
Az általunk megvalósított lovas kalandok, játékos gyerek programok mindig vidám és a gyermekek számára egy olyan felejthetetlen élményt nyújtanak, amire mindig szívesen emlékezni fognak.

Programjaink osztály, vagy óvodai csoport kirándulásra


Táborok

Célunk a gyermekek aktiválása, ahol tanulás folyamata élményeken, gyakorlati tapasztalásokon alapul. Programjainkban előtérbe kerül a mozgás, testi aktivitás jelentősége, de fontos szerepet kap az ifjúság kulturális ismereteinek növelése is. Kalandos programjaink elsősorban a természetben zajlanak, ezzel is igyekszünk a gyerekek környezeti nevelésében részt venni. Arra törekszünk, hogy a játékos feladatokon keresztül növeljük a készségek, képességek, és személyiség fejlesztésének hatásfokát, és hogy életre szóló élményeket szerezzünk.
Táboraink csak napközis formában elérhetőek 8- 18h közötti itt-tartózkodással.
A pedagógusok létszámát befolyásolja a gyermekek létszáma: több gyermek, több pedagógus! Nekünk gyermeke biztonsága az első!

Tábortípusok:


Lovas kalandtábor

Mozgásfejlesztő lovas tábor

Iskolaelőkészítő lovas tábor

Tematikus lovas kalandtáborok

Aktuális táborainkról, árainkról Facebook oldalunkon tájékozódhat!


Néhány hasznos információ

Szárnyaló Fejlesztés - Ahol a tanulás sokszínű kaland

Elérhetőségek


Telefon:

06-20-324-8661

Email:

hokandrea1@gmail.com

SzárnyLó Fejlesztés

Social


Facebook-oldalunk:

SzárnyaLó Fejlesztés

Eszközeink:

Szárnyaló Fejlesztés Eszközök